Nieuws - 26 september 2023 Meld je aan voor de 24-uursnetwerkbijeenkomst De lat ligt hoog!? 2 en 3 november

Over de bijeenkomst

Foppe de Haan & Patrick Kenis

Op donderdag 2 november en vrijdag 3 november draait het tijdens de 24-uursnetwerkbijeenkomst voor en door leidinggevenden samenwerkingsverbanden om deze vragen. Twee geweldige sprekers zijn aanwezig om ons te inspireren, te prikkelen en om ons aan het denken te zetten. Op 2 november is voetbalcoach Foppe de Haan onze spreker en op 3 november is prof. dr. Patrick Kenis, hoogleraar Public Governance aan de Universiteit van Tilburg en Adjunct Professor aan de Vienna University of Economics and Business, de hele ochtend aanwezig om ons te begeleiden.

Avondprogramma

Dit jaar halen we het maximale uit de 24-uren die wij tot onze beschikking hebben. Op 2 november is er ook een avondprogramma. Het diner maakt onderdeel uit van het programma en na het diner hebben we een verrassingsactiviteit waar je niet mag ontbreken! Aangezien we dit jaar een locatie aan zee hebben, kunnen we al wel verklappen dat een strandwandeling dit jaar niet ontbreekt.

Ontmoeten

De 24-uursnetwerkbijeenkomst is een traditie. Deze twee dagen in het jaar zijn hét moment om jouw collega’s te ontmoeten. De oplettende lezer heeft al gezien dat er een subtiele naamsverandering heeft plaatsgevonden: dit jaar is het de 24-uursnetwerkbijeenkomst. Het netwerken maakt dan ook een belangrijk onderdeel uit van het programma.

Kosten 24-uursnetwerkbijeenkomst

De kosten van de 24-uursbijeenkomst bedragen dit jaar € 198,35 exclusief 21% btw en
€ 240,00 inclusief 21% btw*. Dit bedrag is inclusief diner met twee drankjes.

Overnachten

Blijf je overnachten? Leuk! Je kan op deze pagina een hotelkamer op eigen kosten reserveren en direct afrekenen via iDEAL of bankoverschrijving. De hotelkamer is inclusief ontbijt en gemeentelijke en lokale heffingen. De kosten bedragen € 132,10 incl. BTW.

Wil je de avond ervoor al aankomen om op 2 november ontspannen aan de 24-uursnetwerkbijeenkomst te beginnen, dan kun je ook kiezen voor twee overnachtingen inclusief ontbijt en gemeentelijke en lokale heffingen. De kosten bedragen dan € 256,70 incl. BTW.

Het is niet mogelijk om rechtstreeks of ter plaatse bij Hotel Zuiderduin een hotelkamer te boeken.

Uitnodiging

Bekijk hier de uitnodiging voor de 24-uursnetwerkbijeenkomst.

Praktische informatie

Wanneer:
2 november van 12.30 tot 23.00 uur (aansluitend aan de ALV van het Netwerk LPO en sectorraad swv vo)
3 november van 9.00 tot 13.00 uur, met aansluitend lunch
Waar: Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee
Voor wie: De directeur- (bestuurder) van het samenwerkingsverband | Dus één persoon per samenwerkingsverband

Aanmelden

Bijeenkomst: Aanmelden voor de 24-uursnetwerkbijeenkomst via dit formulier
Hotel: Een hotelkamer boek je via deze website.